Skogsinstrument Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utveckla metoder och instrument för skogsinventering, bedriva tillverkning och försäljning av skogsinventerings- utrustning, tillhandahålla tjänster inom skogsinventeringsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skogsinstrument Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skinnskatteberg så är Skogsinstrument Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Skinnskatteberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skinnskatteberg och i Västmanlands län. Redan 1988-01-25 så skapades Skogsinstrument Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Skogsinstrument Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skogsinstrument Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556316-7468 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skinnskatteberg.

Just nu är Skogsinstrument Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Skogsinstrument Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0222-10079 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lorentzon, Gustav Stefan -Turén, Anders Erik Johan -Turén, Christer Ernst Erik Johan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skogsinstrument Aktiebolag är Lorentzon, Gustav Stefan som är född 1940 och har titeln VD, Lorentzon, Gustav Stefan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Turén, Christer Ernst Erik Johan som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Turén, Anders Erik Johan som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Gustaf Sölve som är född 1935 och har titeln Suppleant, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln RevisorWinther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .