Bergslagens Elstyr Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Aktiebolag som heter Bergslagens Elstyr Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bergslagens Elstyr Aktiebolag i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bergslagens Elstyr Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1988-04-08 så har Bergslagens Elstyr Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bergslagens Elstyr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Bergslagens Elstyr Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kransv. 37, 739 31, Skinnskatteberg. Vi ni istället prata med Bergslagens Elstyr Aktiebolag så kan ni göra det på 0222-41720.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, ombyggnad av befintliga el- och styr anläggningar samt projektering och konsulting inom värme, ventilation och service samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Pierre Ronnie Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lillemor Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bergslagens Elstyr Aktiebolag har 556323-0761 som sitt organisationsnummer.