Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag är ett företag som finns i Skinnskatteberg. I Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson Ruyter, Sara som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan-Olof Anders som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag på telefon 0223-35073.

Bolaget skall projektera, bygga och förvalta vattenkraft (elproduktion) och skogsfastigheter, erbjuda konsultation och finansiering i anslutning härtill samt äga och förvalta värdepapper, samt bedriva därmed förenliga verksamheter.

Idag är Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gumsmora Skog & Kraft Aktiebolag har 556325-8713 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.