Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Spaboda 8, 730 30, Kolsva men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-51402.

Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag har idag 556379-5656 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag

Bolaget skall utföra transporter, lastning och fastighetsservice samt driva maskinuthyrning inom huvudsakligen gräv- och schaktbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kohlswa Maskin o Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sune Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marita Orvokki som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .