Scanglas Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Scanglas Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Scanglas Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scanglas Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Scanglas Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1990-11-13. Men sedan 1991-01-01 så har Scanglas Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hyttv. 1, 730 91, Riddarhyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scanglas Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-13280.

Skinnskatteberg arbetar för att företag som Scanglas Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Scanglas Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva import, export och handel med glasråvaror och glasprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Scanglas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scanglas Aktiebolag och det är följande personer, Torvaldsson, Per Johan som är född 1953 och har titeln VD, Torvaldsson, Per Johan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehtikangas, Päivi Anneli som är född 1962 och har titeln Suppleant, Yttergren, Gunnel Solveig som är född 1939 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Solveig Yttergren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Scanglas Aktiebolag är 556411-2778.