Liens Camping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Liens Camping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Liens Camping Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Liens Camping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Liens Camping Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1990-12-27. Men sedan 1991-01-01 så har Liens Camping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Liensv. 3, 730 91, Riddarhyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Liens Camping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-13405.

Skinnskatteberg arbetar för att företag som Liens Camping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Liens Camping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva camping, stuguthyrning, kiosk och serveringsverksamhet samt därmed förendlig verksamhet.

Firmatecknare för Liens Camping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Liens Camping Aktiebolag och det är följande personer, Axelsson, Stig Roland som är född 1960 och har titeln VD, Axelsson, Stig Roland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Christina Cecilia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Liens Camping Aktiebolag är 556415-1750.