Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-06. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag ska trivas.

Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra reparationer, service samt försäljning av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-41001.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag är Jansson, Rolf Lars som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Rolf Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Rolf Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Skinnskattebergs Bilplåt Aktiebolag har 556419-6136 som sitt organisationsnummer.