JRP Montage och Service AB

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Aktiebolag som heter JRP Montage och Service AB. Det finns flera bolag som liknar JRP Montage och Service AB i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

JRP Montage och Service AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1991-03-04 så har JRP Montage och Service AB varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är JRP Montage och Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med JRP Montage och Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Långviken 3, 739 91, Skinnskatteberg. Vi ni istället prata med JRP Montage och Service AB så kan ni göra det på 0222-12195.

Bolaget skall utföra montage- och servicearbeten, hyra ut maskiner, inventarier och personal till bygg-, sågverks- och mekaniska verkstadsindustrin, bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Parkatti, Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Parkatti, Reino Kaarlo Ilmari som är född 1937 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

JRP Montage och Service AB har 556421-6298 som sitt organisationsnummer.