Sunnanfors Gård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Sunnanfors Gård Aktiebolag är ett företag som finns i Skinnskatteberg. I Sunnanfors Gård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Stig Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brate, Torun Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sunnanfors Gård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sunnanfors Gård Aktiebolag på telefon 070-6467827.

Bolaget skall bedriva åkeri och lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sunnanfors Gård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sunnanfors Gård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sunnanfors Gård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sunnanfors Gård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sunnanfors Gård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sunnanfors Gård Aktiebolag har 556424-3854 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.