Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag ska trivas.

Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva renovering av byggnader och möbler, tillverkning och försäljning av möbler och byggnadsdetaljer, konsultverksamhet inom informationsteknologiområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-32018.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag är Bjarnestam, Fred Ulf Rickard som är född 1944 och har titeln VD, Bjarnestam, Fred Ulf Rickard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Atle Bjarnestam, Eva Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Åkerlund, Sven-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Drängahuset i Tomasbo Aktiebolag har 556450-4560 som sitt organisationsnummer.