Ulf Kjellins El Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall vara att sälja elartiklar inom område byggnad, hushåll och fritid, samt att utföra elmontagearbeten, därmed förenlig verksamhet. byggnad

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ulf Kjellins El Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skinnskatteberg så är Ulf Kjellins El Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Skinnskatteberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skinnskatteberg och i Västmanlands län. Redan 1992-11-03 så skapades Ulf Kjellins El Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ulf Kjellins El Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ulf Kjellins El Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556456-1537 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skinnskatteberg.

Just nu är Ulf Kjellins El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Ulf Kjellins El Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0222-10320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ulf Kjellins El Aktiebolag är Kjellin, Ulf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Margareta Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .