Nord Data & Support AB

Västmanlands län

Information

556479-8584 är organisationsnummer för företaget Nord Data & Support AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nord Data & Support AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Nord Data & Support AB finns i.

Nord Data & Support AB har varit registrerat sedan 1994-01-27 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nord Data & Support AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Nord Data & Support AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nord Data & Support AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nord Data & Support AB så kan ni göra det på telefon genom 0222-30044 eller genom brev på följande adress:
Albin Blomströms v. 3312, 730 30, Kolsva

Bolaget skall bedriva försäljning, reparation, service av cyklar, skidor, sportartiklar samt försäljning, installationer, service av dataanläggningar, datatillbehör samt administrationstjänster, samt konferensverksamhet och hästverksamhet med ägande av hästar, ridskola, transporter med häst och vagn, samt lanthandel i butik, café- och kioskverksamhet, familjehemsverksamhet samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.Bedriva danskurser i egen och andras regi, samt danskvällar. Svets och smide, även uthyrning av personal.

Det finns olika personer som har en koppling med Nord Data & Support AB och det är Nord, Lars Gunnar som är född 1963 och har titeln VD, Nord, Lars Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Emma Johanna S som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,