Färna Herrgård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Färna Herrgård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skinnskatteberg här finns det många olika Aktiebolag. Färna Herrgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Skinnskatteberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Färna Herrgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556482-7656.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0222-10940 alternativt besöka eller skicka post till Färna Herrgård Aktiebolag på följande adress Färna Herrgård 9, 739 70, Skinnskatteberg.

Färna Herrgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Färna Herrgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Engström, Wenche som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva golfbane- och rekreationsverksamhet (Spa) i egen regi eller som fastighetsägare.