CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556504-2586 är organisationsnummer för företaget CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag finns i.

CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-26 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eliasson, Kjell-Eric Martin

Vill ni komma i kontakt med CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0222-13011 eller genom brev på följande adress:
Centralv. 18, 730 91, Riddarhyttan

Bolaget skall bedriva konsult, uppdrags- och utbildningsverksamhet samt driva egen evenemangsverksamhet inom turism, nöjesområdet och underhållning, äga och förvalt värdepapper och fastigheter, handla med repliker, souvenirer och smycken samt därmed för enlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CCCC - Creativ Besöksnäring - Turistrådet Aktiebolag och det är Eliasson, Kjell-Eric Martin som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Kärner Eliasson, Lilly Monica som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, John Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,