Repant Production AB

Västmanlands län

Information

Repant Production AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Repant Production AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Repant Production AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Repant Production AB har haft sedan 2006-10-12. Repant Production AB har funnits sedan och 2006-10-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Repant Production AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 3, 739 30, Skinnskatteberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0222-44000.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Repant Production AB Privat, ej börsnoterat.

Repant Production AB har idag 556516-2640 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Repant Production AB

Bolaget skall marknadsföra, tillverka, utveckla, patentsöka, försälja och licensiera maskiner för returhantering av dryckesförpackningar, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Repant Production AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Glen Kurt Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Mats Åke som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .