Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skinnskatteberg här finns det många olika Aktiebolag. Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Skinnskatteberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556518-2028.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0222-28080 alternativt besöka eller skicka post till Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag på följande adress Kedjebohammar 1, 739 92, Skinnskatteberg.

Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Cargo & Kraft Turbin Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Jon som är född 1965 och har titeln Suppleant , Pettersson, Kristina som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, konstruktion och tillverkning av vattenturbiner och till vattenkraftverk tillhörande utrustning och strukturer samt erbjuda konsultationer, finansiering samt förvaltning i anslutning härtill samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.