Skinnskattebergs Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Skinnskattebergs Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Skinnskatteberg. Det är nämligen den kommunen som Skinnskattebergs Åkeri AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skinnskattebergs Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Skinnskattebergs Åkeri AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-01-22. Men sedan 1997-01-01 så har Skinnskattebergs Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nedre Borgforsen 3, 739 91, Skinnskatteberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skinnskattebergs Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0222-14041.

Skinnskatteberg arbetar för att bolag som Skinnskattebergs Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skinnskattebergs Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skinnskattebergs Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsén, Kaj Ove Vincent -Olsén, Kerstin Birgitta -Olsén, Knut Lars Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skinnskattebergs Åkeri AB och det är följande personer, Olsén, Kaj Ove Vincent som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsén, Kjell Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsén, Kerstin Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsén, Knut Lars Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Skinnskattebergs Åkeri AB är 556538-3022.