Stallbron AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Stallbron AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stallbron AB är ett av dem. Statusen för Stallbron AB är att Bolaget är aktivt.

Stallbron AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-01-29. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stallbron AB ska trivas.

Stallbron AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotel- och restaurangrörelse samt handelsrörelse, agenturverksamhet, uppdrags- och konsultverksamhet inom it, itteknik, datorer. datateknik, ekonomi och ekonomisk affärsverksamhet. Handel och förvaltning av andra bolag, aktier, värdepapper, rättigheter, patent, varumärken, fastigheter, bostadsrätter, lokaler och liknande fast och lös egendom samt med enligt ovan förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stallbron AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Stallbron AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Stallbron AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stallbron AB är Nilsson, Hans Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sinisalo, Marja Sinikka som är född 1954 och har titeln Suppleant, Rönnestig, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Företagsrevision RRS. som är född och har titeln Revisor, .

Stallbron AB har 556538-4343 som sitt organisationsnummer.