Kanalfläkt Management Services AB

Västmanlands län

Information

Kanalfläkt Management Services AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Kanalfläkt Management Services AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kanalfläkt Management Services AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kanalfläkt Management Services AB har haft sedan 2000-01-20. Kanalfläkt Management Services AB har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kanalfläkt Management Services AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 3, 739 30, Skinnskatteberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-5401000.

Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kanalfläkt Management Services AB Privat, ej börsnoterat.

Kanalfläkt Management Services AB har idag 556576-5822 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för Kanalfläkt Management Services AB

Bolaget skall bedriva management verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

I Kanalfläkt Management Services AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Karin Kristina som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Ulff, Bengt Anders Claesson som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Glen Kurt Gustav som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Mats Åke som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .