Kolsva Mark och Anläggningar AB

Västmanlands län

Information

Kolsva Mark och Anläggningar AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Kolsva Mark och Anläggningar AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kolsva Mark och Anläggningar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kolsva Mark och Anläggningar AB har haft sedan 2000-10-09. Kolsva Mark och Anläggningar AB har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kolsva Mark och Anläggningar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pl 3103, 730 30, Kolsva men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0222-30368.

Skinnskatteberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kolsva Mark och Anläggningar AB Privat, ej börsnoterat.

Kolsva Mark och Anläggningar AB har idag 556596-3161 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kolsva Mark och Anläggningar AB

Bolaget skall driva mark och anläggningsarbeten, svets, smide, och byggnation, tillverkning av verktyg samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kolsva Mark och Anläggningar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Åke Peder som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hennig, Åke Patrik som är född 1989 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .