Riddarhyttetvätten AB

Västmanlands län

Information

Riddarhyttetvätten AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Riddarhyttetvätten AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Riddarhyttetvätten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Riddarhyttetvätten AB har haft sedan 2001-01-29. Riddarhyttetvätten AB har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Riddarhyttetvätten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Liensv. 1, 730 91, Riddarhyttan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0222-13094.

Skinnskatteberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Riddarhyttetvätten AB Privat, ej börsnoterat.

Riddarhyttetvätten AB har idag 556605-6189 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Riddarhyttetvätten AB

Bolaget skall driva tvätteri, grossiströrelse i kemtekniska produkter, uthyrning av entré mattor samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Riddarhyttetvätten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kalliga, Hans Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalliga, Eva Susann som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .