Gottlands Entreprenad AB

Västmanlands län

Information

Gottlands Entreprenad AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Gottlands Entreprenad AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gottlands Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gottlands Entreprenad AB har haft sedan 2001-10-29. Gottlands Entreprenad AB har funnits sedan och 2001-10-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gottlands Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundsbron 3, 739 92, Skinnskatteberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6677377.

Skinnskatteberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gottlands Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Gottlands Entreprenad AB har idag 556610-4831 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gottlands Entreprenad AB

Bolaget skall utföra maskinell buskröjning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gottlands Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Karl Erik Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maria Karolina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .