Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB

Västmanlands län

Information

556615-5759 är organisationsnummer för företaget Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB finns i.

Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB har varit registrerat sedan 2001-09-10 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-12.

Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Imamovic, Bisera -Imamovic, Sheila

Vill ni komma i kontakt med Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0222-29800 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 2, 739 30, Skinnskatteberg

Bolaget skall bedriva restaurang & pubverksamhet med fullständiga serveringsrättigheter, dagens lunch, affärsluncher, affärsmiddagar, konferenser, dans, catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Gourmé Restaurang Station i Skinnskatteberg AB och det är Imamovic, Sheila som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Imamovic, Bisera som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Staffan Mats Johan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,