Renomek AB

Västmanlands län

Information

Renomek AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Skinnskatteberg som är den kommunen där Renomek AB finns. I Skinnskatteberg så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Renomek AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Renomek AB har haft sedan 2009-01-03. Renomek AB har funnits sedan och 2009-01-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Renomek AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Virsbov. 332, 737 91, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-13440.

Skinnskatteberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Renomek AB Privat, ej börsnoterat.

Renomek AB har idag 556621-6346 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Renomek AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att Renovera båt-däck, tillverka och montera flexitak, utföra svetsning, tillverka tankar (till båtar), utföra montagesvetsning, snickeri samt montage av braskaminer, jämte därmed förenlig verksmahet.

I Renomek AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sollengren, Karl Axel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sollengren, Carola Harriet M som är född 1955 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, GV-Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .