Exsensia AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Exsensia AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Exsensia AB är ett av dem. Statusen för Exsensia AB är att Bolaget är aktivt.

Exsensia AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-21. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där företaget finns i jobbar för att företag som Exsensia AB ska trivas.

Exsensia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Skinnskatteberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, patentera, försälja indistruell elektronik samt program i anslutning härtill, konsultationer, utveckla och försälja rättigheter inom musik, bild och publikat ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Exsensia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är Exsensia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Exsensia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0490-258519.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Exsensia AB är Eriksson, Kurt Ingemar som är född 1948 och har titeln VD, Eriksson, Kurt Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Anne-Charlotte som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Exsensia AB har 556631-7078 som sitt organisationsnummer.