Bysala Åkeri AB

Västmanlands län

Information

556639-7682 är organisationsnummer för bolaget Bysala Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bysala Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Bysala Åkeri AB finns i.

Bysala Åkeri AB har varit registrerat sedan 2003-02-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bysala Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Bysala Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bysala Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustavsson, Per Erik

Vill ni komma i kontakt med Bysala Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6424996 eller genom brev på följande adress:
N. Bysala 24, 730 30, Kolsva

Bolaget skall driva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bysala Åkeri AB och det är Gustavsson, Per Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Tommy Lars Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lena Fredrika som är född 1987 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor