Färna Invest AB

Västmanlands län

Information

556656-4638 är organisationsnummer för företaget Färna Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färna Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Färna Invest AB finns i.

Färna Invest AB har varit registrerat sedan 2004-02-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Färna Invest AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Färna Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Färna Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Färna Invest AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Industriv. 3, 739 30, Skinnskatteberg

Bolagets verksamhet ska vara att förvalta värdepapper samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färna Invest AB och det är Engström, Alf Gerald som är född 1948 och har titeln VD, Engström, Alf Gerald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Wenche som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Mats Åke som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,