Kolsva Truck och Allyft AB

Västmanlands län

Information

I Skinnskatteberg finns det ett Aktiebolag som heter Kolsva Truck och Allyft AB. Det finns flera bolag som liknar Kolsva Truck och Allyft AB i Västmanlands län. Skinnskatteberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2004-04-17 så har Kolsva Truck och Allyft AB varit registrerat. Idag är Kolsva Truck och Allyft AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Kolsva Truck och Allyft AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Cementv. 3, 734 32, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Kolsva Truck och Allyft AB så kan ni göra det på 070-4328457.

Bolaget skall hantera tungt gods ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Höglund, Kjell Gustav Andreas som är född 1978 och har titeln VD, Höglund, Kjell Gustav Andreas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Gålbom, Kjell Åke som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kolsva Truck och Allyft AB har 556660-5001 som sitt organisationsnummer.