Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skinnskatteberg och Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är ett av dem. Statusen för Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-16. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Skinnskatteberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB ska trivas.

Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Skinnskatteberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinarbeten och entreprenad inom transport- och byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skinnskatteberg.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0222-30546.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB är Bengtsson, Per-Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Per Johan Linus som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per-Olof som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB har 556711-2106 som sitt organisationsnummer.