Jannes Race Service Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra bilreparationer och service av tävlingsbilar, försäljning av reservdelar till personbilar och tävlingsbilar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jannes Race Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skinnskatteberg så är Jannes Race Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Skinnskatteberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skinnskatteberg och i Västmanlands län. Redan 2007-08-07 så skapades Jannes Race Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jannes Race Service Aktiebolag har haft det sedan 2007-09-13.

Jannes Race Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-13

556735-7198 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skinnskatteberg.

Just nu är Jannes Race Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Jannes Race Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9189888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jannes Race Service Aktiebolag är Ljungberg, Jan Ingvar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sophia Marie som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .