Armo AB

Västmanlands län

Information

556741-9568 är organisationsnummer för verksamheten Armo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Armo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skinnskatteberg som är den kommunen som Armo AB finns i.

Armo AB har varit registrerat sedan 2007-11-05 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Armo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-14.

Armo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skinnskatteberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Armo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 2 suppleanter.

Vill ni komma i kontakt med Armo AB så kan ni göra det på telefon genom 0708-900123 eller genom brev på följande adress:
ÖSTRA RINGVÄGEN 39, 739 30, Skinnskatteberg

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara erbjuda kompletta eldfasta och förbränningstekniska lösningar åt den eldfasta industrin, export och import av material till den eldfasta industrin och byggmarknaden, tillhandahållande av kompletta eldfasta konstruktioner och installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Armo AB och det är Bialosiewicz, Maksymilian Henryk som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Haverinen, Juha Kalervo som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gardelin, Per Olof som är född 1979 och har titeln Revisor,